fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Utrecht

8 november | 18:30 - 21:00

Op 8 november 2022 geeft Liesbeth van der Heide een Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie in Utrecht. Je bent van harte welkom om eraan deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie!

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend. Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Liesbeth van der Heide vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op 8 november. Je bent van harte welkom!

Vergoeding
Particulier: €15,- incl. btw

Liesbeth van der Heide is een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de School voor Zijnsoriëntatie en lid is van de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie.

 

Gegevens

Datum:
8 november
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.dewakkerkusser.nl/kennismakingsworkshop-zijnsorientatie/

Leraar

Liesbeth van der Heide
Telefoon:
06 - 24 22 02 90
E-mail:
liesbeth@dewakkerkusser.nl
Bekijk de site van Leraar

Overige informatie

Data bijeenkomst(en)
8 november 2022
Cursusdag
dinsdag
Soort bijeenkomsten
Op locatie

Locatie

Nicolaasklooster-Tuinkamers – Utrecht
Doelenstraat 28A
Utrecht, 3512 XJ Nederland
+ Google Maps