fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Den Bosch

1 oktober | 10:30 - 12:30

Op 1 oktober 2022 geeft Natalja van de Louw een Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie in Den Bosch. Je bent van harte welkom om eraan deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie!

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend. Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Natalja van de Louw vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op 1 oktober. Je bent van harte welkom!

Vergoeding
Particulier: €15,- incl. btw

Natalja van de Louw is een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de School voor Zijnsoriëntatie en lid is van de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie.

Gegevens

Datum:
1 oktober
Tijd:
10:30 - 12:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://hetzijnshuis.nl/zaterdag-1-oktober-kennismaking-zijnsgeorienteerde-meditatie/

Leraar

Natalja van de Louw
Telefoon:
06 – 44 13 41 87
E-mail:
hetzijnshuis@gmail.com
Bekijk de site van Leraar

Overige informatie

Data bijeenkomst(en)
1 oktober 2022
Cursusdag
zaterdag
Soort bijeenkomsten
Op locatie

Locatie

Kapel Claraklooster – Den Bosch
Clarastraat 154
Den Bosch, 5211 LB Nederland
+ Google Maps