fbpx

Evenementen

Cursussen, Kennismakings Workshops, Lezingen & Webinars

Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie | Vogelenzang (NH)

Centrum voor puur ZIJN Bekslaan 22, Vogelenzang

Op 1 september 2021 geeft Christine van der Stoel een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij in Vogelenzang (Noord Holland). In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Christine van der Stoel vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst.

Gratis

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Almere

Zicht op Zijn - Almere Gaudilaan 37, Almere

Op 3 september 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Eefje van Vliet in Almere. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie | Eindhoven

Centrum voor verlicht leven - Eindhoven P.Czn Hooftlaan 14, Eindhoven

Op 5 september 2021 geeft Hilde Bosman een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie in Eindhoven. In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Hilde Bosman vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst.

€15

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Mechelen

Praktijk de Boom - Zemst Heidestraat 93, Mechelen

Op 5 september 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Wendy Hölzken in Mechelen. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie | Vogelenzang (NH)

OOHM | Centrum voor puur ZIJN - Vogelenzang Bekslaan 22, Vogelenzang, Noord-Holland

Op 8 september 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Christine van der Stoel in Vogelenzang. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Eindhoven

Centrum voor verlicht leven - Eindhoven P.Czn Hooftlaan 14, Eindhoven

Op 19 september 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Hilde Bosman in Eindhoven. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Almere

Zicht op Zijn - Almere Gaudilaan 37, Almere

Op 2 oktober 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Eefje van Vliet in Almere. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie | Rotterdam

Katendrecht - Rotterdam Rotterdam

Op 9 oktober 2021 geeft Tineke Holkema een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie in Rotterdam. In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Tineke Holkema vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst.

€15

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Nijmegen

De Refter - Ubbergen (nabij Nijmegen) Rijksstraat 37, Ubbergen

Op 22 oktober 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Jacqueline Vader in Ubbergen (nabij Nijmegen). In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Breda

ZO simpel is ZIJN Nassaustraat 2, Breda, Noord-Brabant

Op 4 november 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Ronald van der Lee in Breda. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Mechelen

Praktijk de Boom - Zemst Heidestraat 93, Mechelen

Op 7 november 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Wendy Hölzken in Mechelen. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Amersfoort

Markenhaven - Amersfoort Markenhaven 9, Amersfoort

Op 9 november 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Nienke de Vries in Amersfoort. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie | Rotterdam

Katendrecht - Rotterdam Rotterdam

Op 26 november 2021 geeft Tineke Holkema een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie in Rotterdam. In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Tineke Holkema vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst.

€15

Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie | Rotterdam

Katendrecht - Rotterdam Rotterdam

Op 4 december 2021 geeft Tineke Holkema een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie in Rotterdam. In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Tineke Holkema vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst.

€15

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Rotterdam

Katendrecht - Rotterdam Rotterdam

Op 17 december 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Tineke Holkema in Rotterdam. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Rotterdam

Katendrecht - Rotterdam Rotterdam

Op 18 december 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Tineke Holkema in Rotterdam. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Amersfoort

De Vrije Ruimte - Amersfoort Hardwareweg 11, Amersfoort

Ontdek de rijkdom van Zijn Meditatie neemt een belangrijke plaats in op het pad van Zijnsoriëntatie. Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend.  Deze meditatievormen zijn gericht op verschillende niveaus van je geest: van het meest concrete […]

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal - Amsterdam Nieuwezijds Voorburgwal 101-2, Amsterdam

Ontdek de rijkdom van Zijn Meditatie neemt een belangrijke plaats in op het pad van Zijnsoriëntatie. Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend.  Deze meditatievormen zijn gericht op verschillende niveaus van je geest: van het meest concrete […]

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Eindhoven

Centrum voor verlicht leven - Eindhoven P.Czn Hooftlaan 14, Eindhoven

Op 1 februari 2022 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Hilde Bosman in Eindhoven. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht

Op 7 april 2022 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Liesbeth van der Heide in Utrecht. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!