fbpx

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht

Op 22 september 2022 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Liesbeth van der Heide in Utrecht. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!

€407

Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht

Op 8 november 2022 geeft Liesbeth van der Heide een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie in Utrecht. In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Liesbeth van der Heide vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst.

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht

Op 17 januari 2023 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Liesbeth van der Heide in Utrecht. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen. Je bent van harte welkom!